Vitran Hack on trendikäs, hauska ja tehokas

29/08/2016 Comments:
Vitran Hack on trendikäs, hauska ja tehokas

Vitran uutuus Hack on trendikäs, hauska ja varsin moderni vaihtoehto perinteiselle toimistopöydälle. Konstantin Grcicin tänä vuonna suunnitteleman Hackin estetiikka puupaneeleineen on vahvaa ja ensisilmäyksellä jopa viimeistelemätöntä. Grcicin lähestymistapa pöytiin on innovatiivisen funktionaalinen. Hack luo osaltaan houkuttelevaa, toimivaa ja luovaa työympäristöä.

Hack1

Hack jakaa avotiloja osioihin tarjoten näin työrauhaa ja oman tilan keskittymistä vaativalle työskentelylle. Jokainen Hack-yksikkö muodostaa itsenäisen elementin, ja nämä elementit vastaavat hyvin erilaisiin tarpeisiin. Hack-pöytäuutuus on hyvin muuntautumiskykyinen ja joustava toimistoratkaisu: sen voi helposti tarvittaessa taittaa kasaan, pakata pieneen tilaan ja kuljettaa paikasta toiseen. Termi hack viittaa älykkääseen ja neuvokkaaseen hakkerin keksimään ratkaisuun. Hack on tehokas ja nopea. Hack-tuote ennakoi yritysten ja työntekijöiden vaatimuksia.

Hack2

Pöytäkorkeutta voi säätää istuma-, seisoma- ja lounge-korkeuteen. Hack on paitsi joustavan funktionaalinen myös ekologinen: pöydän mekanismi toimii ilman sähköä. Pöytätyypistä riippuen pöytäkorkeuden voi säätää sekunneissa 30 senttimetristä 125 senttiin. Voit vaihdella työasentoa ja antaa ajatusten ja sisustusideoiden virrata. Matalimmassa asennossa Hackia voi käyttää sohvana: lisää pehmeät tyynyt ja vaihda hetkeksi rentoutumismoodiin.

Hack3

Hack-pöytäuutuus on esillä myös Vitran osastolla Habitaressa: tule, tutustu ja vaikutu!