Vallila lanseeraa festivaalimallistot Vallila X Sideways ja Vallila X Provinssi

15/05/2017 Comments:
Vallila lanseeraa festivaalimallistot Vallila X Sideways ja Vallila X Provinssi

Vallila lanseeraa festarikesäksi 2017 kaksi festivaalimallistoa: Vallila X Sideways ja Vallila X Provinssi. Erikoismallistot tuovat Vallilan valikoimaan yhteensä neljä uutta omaleimasta kuosia. Kuosit toimivat paitsi tapahtumien sykkeessä myös kesäkodin koristeina: ne esiintyvät kestävissä kangaskasseissa sekä pehmeissä sisustustyynyissä.

Vallila X Sideways -kuosi on koristeellisen merellinen mustekalakuosi, joka valloittaa kolmessa eri värityksessä: persikkaisena, turkoosina ja mustavalkoisena. Kiehtovan Octopus-kuosin loihti Vallilan kuosisuunnittelija Tanja Orsjoki. Kolme Provinssi-kuosia ovat mustavalkoinen Suomu, loistava keltainen Sydän sekä runsas mustavalkoinen Viidakko. Provinssi-kuosit taiteili Vallilan kuosisuunnittelija Matleena Issakainen.

Festivaalimalliston kangaskassit ovat tulevan kesän Sidewaysin ja Provinssin virallisia festarikasseja. Kassi on jämäkkä ja kestävä puuvillakassi, jossa on vetoketjullinen sisätasku arvotavaroita varten. Sideways valtaa Helsingin Teurastamo-alueen 9.–10. kesäkuuta, ja Provinssia juhlitaan Seinäjoen Törnävänsaaressa 29.6.–1.7. Kuosit loistavat myös paikan päällä tapahtumissa. Vallila vastaa Sidewaysin festarialueen ilmeestä yhdessä tapahtuman kanssa, ja Provinssin somistuksia tehdään yhteistyönä kuvataiteilija Landys Roimolan kanssa. Provinssin taideinstallaatiot toteutetaan kierrätyskankaista.

Festarimallisto tarjoaa tyyliä erikoishintaan: mallisto on myynnissä rajoitetun ajan hinnoin kangaskassi 10 €/kpl ja sisustustyyny 12 €/kpl. Festivaalimalliston tuotteet tulevat myyntiin toukokuussa viikolla 20 Vallilan myymälöihin ympäri Suomea, Vallila.fi-verkkokauppaan sekä jälleenmyyjille. Tuotteet ovat myynnissä myös Sidewaysissa ja Provinssissa.