Vallila avaa uuden täyden palvelun myymälän Oulun Valkeaan

31/10/2016 Comments:
Vallila avaa uuden täyden palvelun myymälän Oulun Valkeaan

Vallila avaa uuden myymälän Oulun sydämeen, Kauppakeskus Valkeaan, perjantaina 18. marraskuuta. Uusi Vallila-myymälä on suuri, tyylikäs ja valoisa tila kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Kaari-ikkunoista tulvii myymälään kaunista luonnonvaloa.

– On mahtavaa tuoda Vallila esiin Oulussa oman täyden palvelun myymälän voimin! Valoisa liiketila Valkeassa sopii täydellisesti Vallilan kasvavalle kodintekstiilikokoelmalle ja erilaisille tuoteryhmille. Valkeassa, Oulun keskeisimmällä paikalla, pääsemme taas palvelemaan vanhoja tuttuja asiakkaitamme ja tekemään uusia ystäviä, iloitsee Vallilan toimitusjohtaja Mathias Berner.  

Uudessa myymälässä on laajasti esillä kattava Vallila-mallisto sisustuskankaista mattoihin ja keittiön ja kylpyhuoneen tekstiileihin ja pientuotteisiin. Valmistuotevalikoiman lisäksi myymälä tarjoaa verho- ja ompelupalvelua sekä mittavan ja laadukkaan tilauskangasvalikoiman. Myymälässä asiakas voi ammattitaitoisen myyjän opastuksella uudistaa koko kodin ilmeen pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Tulossa upeita avajaistarjouksia! Löydät ne marraskuussa Vallilan FB-sivulta. Tervetuloa Vallila Valkeaan 18.11.! 

Kauppakeskus Valkea, Isokatu 22–25, 90100 Oulu